Kunstmatige intelligentie simpel uitgelegd

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling in data gedreven werken is het vergroten van de kennis en het begrip van (toekomstige) gebruikers over data gedreven oplossingen. Begrip van de innovatieve technologie maakt van een passieve gebruiker, die na implementie nog getraind moet worden,  een enthousiaste medewerker, die input kan leveren voor het uiteindelijke doel (BHAG) en de eerstvolgende stappen. We noemen dit 'Adoptie by Design'.

Basaal begrip van de mogelijkheden is daarvoor voldoende.  Zo hebben we voor studenten Social Work van de NHL een whitepaper geschreven waarin kunstmatige intelligentie (AI) eenvoudig wordt uitgelegd . Met deze kennis waren de studenten vervolgens prima in staat om een intelligente oplossing te ontwerpen voor mensen met dementie. Je kunt dit whitepaper hier downloaden. Veel leesplezier!   

 


Over de auteur

admin

Gerard van der Molen

Gerard is een strateeg en een business architect, gericht op innovatie en ontwikkeling. Met zijn brede kennis en nieuwsgierigheid, zet hij veranderingen in gang door situaties helder te schetsen en de juiste vragen te stellen. 

Blijf op de hoogte

Verder lezen