Strategie

Organisaties moeten zich richten op visie en strategie en de communicatie en implementatie daarvan. Kent iedereen in het bedrijf de visie en de strategie? Loopt deze strategie nog synchroon met de verandering in de wereld? Kan deze strategie nog mee of moeten er andere stappen worden gezet? Hoe toekomstbestendig is het op dit moment? Wanneer heb je dit voor het laatst afgevraagd?
Om tot de juiste vragen en antwoorden te komen, bekijken wij drie thema's: cultuur, structuur en strategie.
 
Wendbaarheid is van groot belang in deze tijd. Een marketingstrategie die gebaseerd is op flexibiliteit verhoogt de kans op groei. Leg het vermogen om de organisatie aan te passen vast in de strategie!
We gebruiken onder andere Bleu&Red Ocean strategie, Wardley mapping, canvassen, DESTEP en SWOT. De focus ligt echter altijd op de identiteit en visie van de organisatie, het team en het individu, in relatie tot de wereld om ons heen. Is die visie duidelijk? Past die nog in deze tijd? En in de toekomst? Leidt het tot groei? Of moet het anders?

Slide Endring
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/endring.nl/webspace/httpdocs/endring.nl/layout/templates/dienst.php on line 29

Een scherpe blik ziet meer mogelijkheden

We zien wat we willen zien, of we zien niets meer. De waan van de dag regeert. Neem jezelf weer eens onder de loep.

oog